Minimal Dekorasyon Fikirleri - Evonna

Minimal Stiller Yaratın

Takım olarak aldığınız fakat evinizin ölçülerine uyum sağlamayan mobilyalar, estetikten yoksun alanlar yaratmanıza neden olur. Mobilya seçiminizde de duvarlarınızdaki sadeliğe uyacak beyaz, gri, siyah, pastel ya da toprak tonlarını tercih etmeye çalışın.

Bu hatayı önlemek için, yaşam alanlarınızı ferah tutacak daha minimal veya daha modern bir stil benimseyin. Küçük tasarım dokunuşlarıyla evinizdeki sadeliği bozmadan yaşam dolu mekanlar yaratabilirsiniz.

Peki, Nedir Bu Minimal?

'Az'ın 'çok'luğuna ve gücüne işaret eden minimalizm, kökeni 1960'lara uzanan bir akım. Özellikle sanat ve müzikte, sadelik ve nesnelliği öne çıkarır. Bu tür işler, 'minimalist' ya da 'minimal sanat örnekleri' olarak adlandırılır. Son yıllarda 'İskandinav minimalliği' popüler kültürde etkili oluyor. 'Minimal yaşam' diye özetleyebileceğimiz çeşitli hayat görüşleri ve yaşam felsefeleri de yine oldukça etkili. İşte bu etkiyi evlerimize de yansıttığımızda daha etkili bir tarza sahip olabiliriz.

Sade Dekorasyon

Bir alana çok fazla aksesuar koymak, alanın sadeliğini yok eder. Şık bir görünüm elde etmek isterken bir kaos yaratabilirsiniz. Bu nedenle, gereksiz aksesuarları ortadan kaldırın ve sade kalmaya özen gösterin.

Yorum Yap!

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce denetlenir