Modern Yaşam Alanları - Evonna

Bir Ev Nasıl Modern Tasarlanır?

Evinizi yeniliyorsanız veya yeni ev kuruyorsanız baştan sona modern mobilyalar, duvar kağıtları, aksesuarlar kullanabilirsiniz. Ama eğer böyle bir imkânınız yoksa var olan eşyalarınızla da sadece bir kaç dokunuşla evinizi modern bir hale getirmeniz mümkün.

Nötr ve/veya Toprak Tonları

Döşeme, duvar ve mobilyalarda açık renkler kullanılarak sade ve dinlendirici bir hava yaratmalıyız. Tablo ve aksesuar gibi detaylarda biraz daha renkli objeler seçebiliriz ancak mobilyalarımıza olan uyumunu asla bir kenara bırakmamalıyız. 

Sade Hatlara Sahip Mobilyalar

Seçeceğiniz mobilyaların daha sade karmaşıklıktan uzak bir tarzda olması gerekmektedir. Daha yatay ve yere yakın bir tarz da seçeceğiniz koltuklar evinizde yakalamak istediğiniz modern havayı size yaşatacaktır. Ayrıca yine bu seçeceğiniz mobilyalarda yine daha düze renkler seçmeniz gerekiyor. Özellikle son dönemde gri ve tonlarının evlerde kullanımı modern duruşu destekliyor. Ancak isteğe bağlı olarak ana renklerden(kırmızı, mavi, sarı) birisi vurgu rengi olarak kullanılabilir. Seçilen renk sınırlı sayıda ve sanat eseri, berjer, aksesuar gibi küçük parçalarda kullanılmalıdır.

Yorum Yap!

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce denetlenir